Tijd en datum veranderen in webmail. (Roundcube) Print

• tijd, roundcube, webmail, Datum, tijd en datum webmail, roundcube webmail
  • 2

Als u voor de eerste keer inlogt op uw webmail (uwdomein/webmail) krijgt u de keuze welke webmail programma u wilt gebruiken.
U krijgt bij Oppidum cloud de keuze tussen Roundcube en Horde webmail.

We gaan u hier uitleggen hoe u de tijd en datum moet veranderen van uw Roundcube webmail.

Navigeer naar uw webmail en login.
Als u bent ingelogd, klik rechts boven in op instellingen.

Roundcube webmail instellingen

U kom dan in het instellingen menu. Kies hier bij Sectie voor gebruikersinterface.
U ziet nu bij Hoofdopties onder taal, tijdzone staan. Kies hier voor (GMT +01:00) Europe/Amsterdam.
De datum notatie vind u twee stappen eronder. Kies bij datum notatie wat u zelf fijn vind, standaard staat deze op jaar-maand-dag (yyyy-mm-dd).

Roundcube instellingen gebruikersinterface

Als uw de instructies heeft gevolgd ziet het er nu zo uit:

Roundcube gebruikersinterface tijd en datum

Dat is het, succes met uw webmail en als u vragen heeft neem dan contact met ons op of maak een ticket aan.