Wat is wordpress? Print

• 2

WordPress ® is een cms (content management systeem) voor het publiceren van blogs en websites dat niet alleen eenvoudig is in gebruik, maar wereldwijd wordt gezien als het standaardprogramma voor het bouwen van websites. WordPress, dat is gericht op hoe je site eruit ziet, webstandaarden en bruikbaarheid, is een open source-platform waarmee je alles kunt beheren, van een kleine eigen blog tot een grote commerciële site met honderden pagina's. Honderdduizenden sites vertrouwen hun aanwezigheid op internet toe aan WordPress en met managed wordpress van OppidumCloud.HOST kun jij hetzelfde doen.