(Sub)Account toevoegen Print

• extra account, subaccount, sub, account, extra gebruiker, gebruikers
  • 19

Soms is het nodig om extra gebruikers toe te voegen aan je account, Bijvoorbeeld een extra gebruiker die de support tickets beheerd of je administratie afdeling die graag toegang wilt tot alle facturen.

De hoofdgebruiker kan extra (sub) accounts aanmaken en hier bepaalde rollen/permissies aan koppelen.
Je kunt bijvoorbeeld je administratie afdeling een rol/permissie toewijzen om alleen facturen en offertes te bekijken.

Om een extra (sub) account aan te maken dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar https://dashboard.oppidumcloud.host/login en login met je e-mail adres en wachtwoord
  2. Ga rechts boven in naar je naam en klik op het pijltje en je krijgt een dropdown menu te zien
  3. Kies voor Usermanagement

oppidum cloud extra account aanmaken
  4. In het user management scherm zie onderaan invite user staan (rode pijl)
  5. Bij invite user kun je een nieuwe gebruiker uitnodigen, vul het e-mail adres in van de gebruiker die je wilt toevoegen (groene pijl)
  6. Kies daarna welke rollen/permissies de gebruiker krijgt (zwart pijl)

extra gebuiker toevoegen - oppidum cloud

rollen toevoegen extra account - oppidum cloud

Als je de juiste rol/permissie hebt toegevoegd klik dan op Send invite

De nieuwe gebruiker ontvangt een e-mail met een link om een account aan te maken
De link is maximaal 7 dagen geldig.

Als je hier nog vragen over hebt, maak dan een ticket aan of stuur ons een e-mail.