Exchange online toevoegen aan outlook (desktop) Print

• outlook, email toevoegen aan outlook, exchange online in outlook, exchange online bestellen
  • 63

Om je exchange online e-mail adres te gebruiken in outlook, dien je deze toe te voegen in outlook.

Dat doe je als volgt,

1. Start outlook op
  2. Klik links boven in het menu op bestand en daarna account toevoegen

outlook desktop client  account toevoegen outlook
  3. Een pop-up verschijnt waar je je e-mail adres dient in te vullen die je wilt toevoegen.
    Vul je e-mail adres in en klik op verbinding maken

4. Er verschijnt een nieuw scherm voor je wachtwoord.
    Vul hier je wachtwoord in die je van ons hebt gekregen en klik op aanmelden.

outlook wachtwoord invoeren

5. Als laatste stap verschijnt er een nieuw scherm met de vraag of je aangemeld wilt blijven voor al uw apps.
    Indien anders vermeld door ons, dien je het vinkje te verwijderen bij “mijn organisatie toestaan mijn apparaat te beheren” (rode pijl).
    Als je het vinkje hebt verwijderd, klik je op “nee, alleen bij deze app aanmelden” (groene pijl)

6. Proficiat, je email adres is toegevoegd aan outlook.
    Het kan even duren voordat al uw berichten zijn gesynchroniseerd of als het een nieuwe email adres is kun je meteen van start.