Installatie service Print

• installatie service, verhuis service
  • 1

Als u bij ons een hostingpakket aanschaft kunt u gebruik maken van onze gratis verhuis- en installatieservice.

Wij installeren en verhuizen alleen Wordpress websites.

Verhuizen

• Wij verhuizen uw bestaande Wordpress website naar uw nieuwe hosting account bij ons.
  • We maken de email adressen die u nu al heeft opnieuw aan in u nieuwe hosting account bij ons. Houd er rekening mee dat u een back-up maakt van u huidige email berichten, omdat u van server veranderd zult u uw oude email berichten verliezen.
    Wilt u uw oude email berichten meenemen naar uw nieuwe account, maak dat dan kenbaar bij ons en wij zullen uw oude mail berichten trachten over te verhuizen (afhankelijk van de configuratie van uw hosting provider). Wij rekenen hier wel extra kosten voor van € 17,50 per email account als u een starter of basis hostingpakket heeft aangeschaft. Als u gebruik maakt van MS Outlook dan kunt u heel makkelijk een back-up maken van uw huidige email berichten, meer hierover kunt u vinden in dit artikel.
  • Wij installeren op uw verzoek een SSL certificaat voor u website (aan te raden) of installeren u huidige certificaat op u nieuwe hosting pakket, indien mogelijk.
    Heeft u een certificaat van Let's Encrypt of andere gratis certificaat, dan is het NIET mogelijk om je certificaat mee te nemen.
    Wij bieden en ondersteunen geen Let's Encrypt certificaten, dit heeft te maken met het feit dat wij onze snelle hosting alleen aan zakelijke klanten aanbieden en Let's Encrypt biedt geen enkele garanties in geval van misbruik of data lek.
    Waar een "betaalde" certificeringsinstantie zoals Comodo/Sectigo een garantie biedt vanaf $10.000,- (afhankelijk van certificaat keuze) in geval van misbruik of data lek. (voorwaarden zijn van toepassing).
    U bent uiteraard vrij om een Let's Encrypt certificaat te installeren, maar wij bieden hier geen ondersteuning voor en zijn niet aansprakelijk bij misbruik of een data lek. (meer hierover in dit artikel)
  • Na het verhuizen testen wij of alles weer werkt zoals het hoort.

Nieuwe installatie

• We controleren of u domeinnaam is gekoppeld aan uw nieuwe hosting account (bijvoorbeeld bij een verhuizing van domeinnaam)
  • Wij installeren Wordpress op uw hostingaccount
  • We maken 2 e-mail adressen voor u aan
  • Wij installeren op uw verzoek een SSL certificaat voor u website, de kosten van de certificaat bedragen € 35,- ex btw voor 1 jaar inclusief installatie
  • We controleren of alles werkt en versturen u de inloggegevens van uw Wordpress en email adressen toe.
  • Mocht u dan nog vragen hebben, dan lopen we deze samen door.