Norton security verlengen Print

• Norton, norton antivirus, norton verlengen, norton verlenging
  • 38

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je Norton internet security dient te verlengen.
Voorheen werd bij ons Norton internet security na betaling automatisch verlengd, per 01-04-2022 is dit helaas niet meer het geval.
Per 1 april ontvang je na verlenging een activatiecode of Norton key in je mailbox en deze dien je handmatig in te vullen in je Norton internet security programma die geinstalleeerd is op je PC.
Je kunt ten allen tijden contact met ons opnemen d.m.v. een ticket of e-mailbericht als het niet lukt of als je wilt dat wij je norton (op afstand) voor je verlengen.

Hoe en waar dien je je verlengingsleutel in te voeren?

Als je jaarabonnement van Norton (internet) Security bijna is verlopen, dien je deze te verlengen door een nieuwe licentie aan te schaffen en de activatiecode in te voeren in je bestaande installatie.
Hieronder volgen de instructies die je moet doorlopen om je Norton te verlengen.

Open je Norton Security. Klik op (windows) start, toets “Norton” in of dubbel klik op Norton als deze op je taakbalk staat en start Norton Security op.

We gaan hier ervan uit dat je Norton opstart in klassieke weergave, mocht dit niet het geval zijn dan dien je eerst klassieke weergave in te stellen voordat je verder gaat.

Hoe je dat doet, lees je hier:
https://dashboard.oppidumcloud.host/knowledgebase/47/Norton-startscherm-aanpassen.html

Zodra Norton is opgestart, dien je je eerst aan te melden (als je nog niet bent aangemeld).
Klik rechts bovenin op mijn account en kies dan aanmelden of als je nog niet aangemeld ben kan het zijn dat er aanmelden staat. (afhankelijk van de versie).

Je krijgt het volgende scherm te zien:
Meld je hier aan met je Norton inloggegevens.

Zodra je bent aangemeld, kom je weer op het beginscherm terecht.

Als je weer in het beginscherm zit, kies dan rechts boven voor Help

Je krijgt (na het klikken op help) het volgende scherm te zien:

Klik nu op “Productsleutel invoeren” (bij de rode pijlen).

Vul hier je activatiecode in die je van ons hebt ontvangen.

Na het invullen van de activatiecode zal Norton de code eerst controleren en zodra deze is geaccepteerd, kom je weer in het beginscherm.
Als je dan links onder in bij “Abonnementsstatus” kijkt, zal je Norton met 365 dagen verlengd zijn. (inclusief de dagen die je nog tegoed had).

Mocht het na deze instructie niet lukken? Neem dan contact met ons op.

Heel veel succes met je Norton Internet security.