Norton startscherm aanpassen Print

• norton startscherm, beginscherm, lay out, startscherm, Norton
  • 28

In dit artikel leggen we uit hoe je van startscherm kan veranderen in Norton internet security.

Norton internet security en/of Norton 360 heeft 2 verschillende startschermen.

Het klassieke scherm (links) en het "Mijn Norton" scherm (rechts).

Wisselen van Mijn Norton naar het klassieke scherm

1. Start Norton op
  2. Klik op instellingen (rode pijl)

3. Klik op startweergave

4. Kies voor klassieke weergave en druk daarna rechtsboven in op het kruisje om norton af te sluiten.
  5. Als je daarna Norton weer opstart, start deze op in klassiek weergave.

Wisselen van klassieke weergave naar "Mijn Norton" weergave

Om te wisselen van klassiek naar mijn norton ga als volgt te werk.

1. Start Norton op
  2. Klik boven in op instellingen

3. Kies nu onderaan bij startweergave in de dropdown menu  voor "mijn Norton" weergave en klik op sluiten.

4. Sluit norton af en als je Norton daarna weer opstart, start deze op in de weergave die je hebt gekozen.

Succes!