Betalen met iDeal (Mollie) Print

• iDeal, betalen met iDeal
  • 3

Wilt u uw factuur voldoen via iDeal volg dan de volgende stappen.

Lees hier hoe je de juiste betalingsmethode kiest

Login op je account en kies boven in het menu voor facturatie ==> mijn facturen.
(of klik op facturen zie blauwe pijl)

iDeal - Oppidumcloud

Je krijgt nu een overzicht te zien met alle facturen.

Klik op de openstaande factuur en je wordt omgeleid naar een nieuw scherm

iDeal - Oppidum Cloud services BV

• Kies bij betaalmethode voor iDeal (rode pijl)
  • Selecteer rechts boven in uw bank (blauwe pijl)
  • Klik daarna op de knop betaal met iDeal (groene pijl)

Je wordt nu omgeleid naar de betaalpagina van uw bank om de betaling af te ronden.

De volgende banken worden op dit moment aangeboden (per 01-05-2021):

• ABN AMRO
  • ING Bank
  • Rabobank
  • ASN Bank
  • Bunq
  • Handelsbanken
  • KNAB
  • Regiobank
  • Revolut
  • SNS Bank
  • Triodos
  • van Lanschot

Na betaling wordt uw omgeleid naar ons systeem en krijgt u de melding dat uw factuur is betaald.