Betalingsmethode kiezen Print

• betalingmethode kiezen, betaling instellen, factuur betalen, factuur voldoen
  • 1

Je kunt zelf kiezen welke betalingsmethode je wilt gebruiken als je een factuur ontvangt.
Login in op je account

Kies in het menu voor facturatie => mijn facturen of klik links op facturen (groene pijl)

Betalingmethode kiezen oppidum cloud services bv

Je komt in het scherm met een overzicht met al je facturen.

Betalingmethode kiezen oppidum cloud services bv

Klik op de factuur die nog openstaat en je wordt omgeleid naar een nieuw scherm waar je openstaande factuur wordt getoond.

betalingmethode kiezen oppidum cloud services bv

Kies hier de betaalmethode die wilt gebruiken om uw factuur te voldoen.